Pasin esittely

Koulutus, taustat ja saavutukset

Personal Trainerin eli henkilökohtaisen kuntovalmentajan koulutukseni kävin Vierumäen urheiluopistolla FAF:n kouluttamana. Koulutetuksi hierojaksi valmistuin Turussa ja Nuoriso-ja vapaa-ajan ohjaajaksi Lahdessa.

Olen koko ikäni toiminut urheilun parissa. Kuuden vanhana aloitin painiharrastukseni, jossa saavutin kahdeksan SM-mitalia ja poikien MM-kisoissa sijoituin viidenneksi. Kilpailemisen olen lopettanut, mutta jatkossa tulen vielä vetämään paini/voimistelu-tyylisiä tunteja.

Girya harjoittelun avulla pysyn huippukunnossa ja voimistelu takaa vielä hyvän lopputuloksen. Siihen päälle sopivasti extreme lajeja, kuten kiipeily, alamäkipyöräily, erilaiset hypyt ja yleensäkin kaikki vauhdikkaat lajit ja moottoripyöräily pitävät myös henkisin puoleni kunnossa.

Suurin saavutukseni on tyttäreni Aada Elviira Savonniemi. Vaimoni Jonna on hyväksynyt kaikki minun päähänpistoni ja olen saanut mahdollisuuden toteuttaa omia ja perheeni unelmia pikku hiljaa. Kiitos kuuluu heille tukemisesta ja kannustamisesta!

Erityisvahvuudet kuntovalmentajana

Tulen ihmisten kanssa hyvin toimeen ja minulle kaikki ihmiset ovat samanarvoisia. Olen saanut paljon kokemusta monelta eri alalta. Omistaudun työlleni täysillä ja lupaan, että asiakas saa tuloksia. Hierontakoulutukseni auttaa minua työssäni kuntovalmentajana, koska voin tarjota asiakkaalle myös ammattitaitoista lihashuoltoa. Ruokavalioneuvonta kuuluu myös palveluihini ja siitä minulla onkin paljon ohjaus kokemusta. Pystyn tarjoamaan asiakkaalleni erittäin kattavan paketin, joka sisältää kaiken terveyteen ja hyvinvointiin liittyvän. Elämästä pitää osata nauttia! Oikeilla ohjeilla saadaan tuloksia ja oma yleinen vireystila kohentuu.

PS. Pidä huolta itsestäsi